Bu haber kez okundu.

Kevi Elban Ölü Olarak Bulundu
banner229
Manisa’nın Turgutlu ilçesinden eşi Süleyman Elban ile Siirt’in Kurtalan ilçesine gelen ancak kendisinden 11 aydır haber alınamayan 53 yaşındaki Kevi Elban’ın cenazesi bulundu.
Kevi’nin cenazesi avcılar tarafından köyde kayalıkların altında bulunurken, üzerinden çıkan kimlikle hemen teşhis edildi. 
Müge Anlı'nın programında günlerce aranan Kevi Elban'ın cesedi Siirt'te bağlı Beykent köyü yakınlarındaki arazide üzeri taşlarla örtülmüş şekilde bulundu.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ilk incelemede uzun süre önce gömüldüğü tahmin edilen cesedin, yağışın ardından yüzeye çıktığını belirledi.
DNA TESTİ İÇİN SAVCILIĞA BAŞVURULDU
Kurtalan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Öte yandan, cesedin bir yıl önce kaybolan Kevi Elban'a ait olabileceği ihtimali üzerine Elban'ın yakınları DNA testi için savcılığa başvuruda bulundu.
Öte yandan, cesedin bir yıl önce kaybolan Kevi Elban'a ait olabileceği ihtimali üzerine Elban'ın yakınları DNA testi için savcılığa başvuruda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.