Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM HASAR, SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, köy ve mezraları ziyaret ederek vatandaşlarla görüşüp sorunları yerinde tespit ediyor.

Kaymakam Hasar, köy gezileri kapsamında ilçenin en büyük köylerinden birisi olan Ormanbağı ile Karaca Köylerini ziyaret etti. Ormanbağı Şehit Hayrettin Dindar ilk ve ortaokullarını ziyaret eden Kaymakam Hasar,sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğretmenlerlede görüşen Kaymakam Hasar daha sonra Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, askeri personelle bir süre sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Hasar,daha sonra köylülerle bir araya gelerek köyün sorunlarını dinledi ve bunların çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

 Ormanbağı Köyünün ardından Karaca Köyüne geçen Kaymakam Hasar buradaki ilkokulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti ve eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ın köy gezilerine Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek , İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Fazlı Okur , Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur , İlçe Emniyet Amiri Umut Yazgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık,Mehmet Fikri Akdemir katıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.