Bu haber kez okundu.

Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Bağımsız Adaylık Başvurusu Yaptı
banner229

AK Parti Belediye Başkanı listelerinde kendisine yer verilmeyen Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven bağımsız olarak Kayabağlar Belediye Başkanı Adaylığını resmileştirdi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’nin aday listelerinde yer verilmeyen Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven Bağımsız olarak Belediye Başkanlığı başvurusunu yaptı.
Kalabalık bir seçmen kitlesiyle birlikte Kurtalan Kaymakamlığına gelen Salim Seven İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünde adaylık başvurusunu yaparak resmen Kayabağlar Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.
 Başvuru sonrası Kurtalan Kaymakamlığı önünde yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Salim Seven, şuana kadar birçok projeyi hayata geçirdiğini ifade ederek yarıda kalmış olan projelerini tamamlamak ve yeni projelere imza atmak üzere seçmeninde yoğun isteği ile birlikte bağımsız Belediye Başkanı Adayı olma kararı aldığını ifade etti.

Yaptığı Belediye Başkanlığı görev süresi içerisinde birçok başarılı çalışmaya atıf yapan Seven, sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Değerli Kurtalanlı kardeşlerim, sevgili Kayabağlarlılar muhterem havza mensupları ve hazirun hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.  5 yıldır ak partide sürdürdüğüm ve beldeme hizmet aşkıyla yapmaya çalıştığım bu kutsal görevimi hizmetlerime devam etme adına Bağımsız Belediye Başkan adaylığımı sizlerin talepleri doğrultusunda devam etme kararını almış bulunmaktayız.
Vaat ettiğimiz projelerimizin tamamını gerçekleştirdik ve yeni projelerimizi hayata geçirip halkımızın hizmetine sunmak için bu yola devam etme kararı aldık.  

Yeniden aday olurken tek hedefimiz beldemize daha farklı projelerle beldemizi ileri taşımaktır. Ve dolayısıyla Kayabağlar ekonomisine katkı sağlamaktır.
Kayabağlar’da gerçekleştirdiğimiz tekstil projesiyle işsizliğin bir bölümünü çözdük ve işsizlik sorununu minimuma indirmek içinde projelerimizden olan süt fabrikasında birçok gencimize iş imkanı sağlanmış olacaktır.  
Yine sağlık, ulaşım alanlarında birçok hizmeti yaptım ama yapacak çok daha işimiz var.  Ben Kayabağlarlı kardeşlerimin vefalı olduğunu biliyorum.  
Ben Kayabağlar da yaşayan insanlarımızın duyarlı da olduğunu görüyorum.  Sözlerime son vermeden önce Kayabağlar’a, Kurtalan’a ve bölgemize hizmet etme işi bir gönül işidir, sevgi işidir ve Allaha çok şükür bu topraklara hizmet etme aşkıyla doluyum bu duygu ve düşüncelerle diyorum Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun sefer bizden zafer Allah’tandır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Gazetecilerden gelen “Bağımsız olarak seçildiğiniz vakit tekrar AK Partiye geçiş yapacak mısınız?” sorusunu “Şimdi zamanı değil” yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.