Bu haber kez okundu.

Jandarma Ilısu Baraj Gölünde Kaçak Avcılığa Göz Açtırmıyor
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Baraj Gölü’ havzasında usulsüz kaçak avlananlara göz açtırmıyor.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Batman İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı müşterek olarak "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Baraj Gölü’ havzasında usulsüz kaçak avcılığın önlenmesi ve motorlu deniz araçları kullanıcılarının vatandaşların emniyetli bir şekilde ulaşımlarını sağlamalarını desteklemek amacıyla kıyı seyri ve önleyici kolluk devriyesi icra etmişlerdir. 
Yapılan kontrol ve denetimlerde, yasa ve yönetmeliklere uygun olmayan (5) Adet toplam 1050 metre kaçak balık ağı tespit edilerek, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Ilısu Baraj gölünde, kaçak avcılığa karşı yürütülen denetimler aralıksız devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.