Bu haber kez okundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonunu Ziyaret Etti
banner229

Siirt’te çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt’te gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte ‘Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti.
Federasyonu başkanı Abdulbaki Olgaç, güvenlik korucuları, şehit aileleri ve gaziler tarafından karşılanan Orgeneral Çetin, dernek yöneticileri ve vatandaşlarla bir süre görüştü. 
İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun selamlarını ileten Orgeneral Çetin, şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Orgeneral Çetin, şehitlerin bıraktığı emanetlere sahip çıkacaklarını dile getirerek "Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin. Devlet olarak millet olarak hep birlikte bu vatan için, bu millet için, şanlı bayrağımız için, canımızı feda etmeye hazırız." dedi.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.