Bu haber kez okundu.

Jandarma'dan, Kumar ve Tombala Uygulaması
banner229

Siirt il genelinde jandarma ekipleri ’Kumar ve Tombala Uygulaması’ yaptı. Jandarma ekipleri operasyonlar sırasında çeşitli suçlardan aranan 1 kişiyi yakaladı.

Türkiye genelinde, huzurun ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla Ramazan ay suresince, genel emniyet ve asayiş hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, suç işleme niyetindeki şahısların caydırılması, aranan şahısların yakalanması, kumar tombala oynatılmasının engellenmesi maksadıyla eş zamanlı olarak "Kumar Ve Tombala Uygulaması" icra edilmiştir.

Bu kapsamda, il genelinde, Kumar ve tombala oynatılan Kafeler, İnternet ve Oyun Salonları ile Kıraathanelerde kontrol ve arama faaliyeti şeklinde icra edilmiştir.

Yapılan uygulama faaliyeti neticesinde, (25) işyeri, (1) dernek kontrol edilmiş ve (620) şahsın kontrolü yapılmış olup,  çeşitli suçlardan aranan (1) şahıs yakalanmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.