Bu haber kez okundu.

İşyerinden Hırsızlık Yapan İki Zanlı Tutuklandı
banner229

Yenimahalle Hz. Fakirullah Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bir işyerinden 4000 TL değerinde banknot  para ve yaklaşık 500 TL değerinde 1 adet cep telefonun  çalınması olayına karışan iki zanlı tutuklandı.

İl Emniyet müdürlüğü‘nden yapılan yazılı açıklamada;23.02.2022 günü   Yenimahalle Hz. Fakirullah Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bir işyerinden 4000 TL değerinde banknot  para ve yaklaşık 500 TL değerinde 1 adet cep telefonun  çalınması olayı ile ilgili, Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmada olayın failinin H.B.  ve K.T. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiş.Şahıslar 04.03.2022 günü sevk edildikleri adli mercilerce TUTUKLANMIŞLARDIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.