Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Uğur Danış’tan Yeni Yıl Mesajı
banner229

İş İnsanı Uğur Danış, Yeni Yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Uğur Danış mesajında; acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle 2022 yılının geride kaldığını belirterek "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabiki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarmızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.

Danış, şöyle devam etti: Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.