Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Emin Şenyüz AK Parti’den Aday Adayı Oldu
banner229

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel Seçimlere sayılı günler kala aday adayları belli olmaya başladı. Siirt’te de adaylar ortaya çıkmaya başladı.

31 Mart’ta yapılacak belediye seçimlerinde AK Partiden aday adaylığı başvurusunda bulunan iş insanı aşiret sahibi Emin Şenyüz aday adaylığı başvurusunda  bulundu.

Ben bu süreçte çıkmış olan tüm arkadaşlarımıza, ilimize hayırlı olmasını temenni eden AK Parti İl Başkanı Av Ekrem Olgaç, aday adaylığını açıklayan Emin Şenyüz’e çıkmış olduğu yolda tebrik etti ve başarılar diledi.

Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun” diyen İş İnsanı Emin Şenyüz, “Biz görev adamıyız. Yeni görevimiz bu dava da hangi vazifeyse üzerimize düşeni yapmanın gayretinde oluruz. 

Bu bağlamda aile büyüklerimizin takdirleriyle Siirt’ten belediye başkan aday adayı olduğunu söyledi.

Şenyüz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her koşulda yanında olan bir kardeşiniz olarak Türkiye Yüzyılı yolculuğunda da refik olabilmek ve ona yoldaşlık edebilmek en büyük temennimizdir. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına hep birlikte hizmetlerimizle, eser, proje ve yatırımlarımızla Siirt’e damgamızı vuracağız” dedi.

Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar dileyen Şenyüz, "Yolumuz belli, adımlarımız kararlı, sevdamız Siirt için hazırız. Memleket işi gönül işi diyerek inandığımız yolda yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.