Bu haber kez okundu.

İl Müftüsü Ahmet Altıok Görevinden Alındı
banner229

İl Müftüleri Atama Kararları Resmi Gazete'nin 8 Nisan 2020, 31093 Sayısı ve 2020/115 Karar Sayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atama ve Görevden Alma Kararları bugünki Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına göre, Diyanet İşleri Başkanlığında, Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok görevden alınarak yerine atama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atama ve Görevden Alma Kararı ile, Siirt Müftüsü Ahmet Altıok, Bingöl Müftüsü Muharrem Genç, Çanakkale Müftüsü Arif Gökce, Erzincan Müftüsü Mehmet Emin Çetin ve Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da görevlerinden alındı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bilecik Müftülüğüne Ali Erhun, Bingöl Müftülüğüne Ahmet Süzen, Düzce Müftülüğüne Rüstem Can, Erzincan Müftülüğüne Burhan Çakır, Erzurum Müftülüğüne Şahin Yıldırım, Kastamonu Müftülüğüne Mustafa Bülbül ve Rize Müftülüğüne Naci Çakmakçı'yı atadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.