Bu haber kez okundu.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR
banner229

İl Genel Meclisinin 2022 Yılı Ocak ayı olağan toplantısı 03 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantısında;

  1. Yoklama Yapılması ve Açılış.

  2. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. Maddesi ile İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üye sayısının tespiti ile üyelerinin gizli oyla seçilmesi.

  3. İlimiz Şirvan İlçesi Kömürlü Köyü Yelken Mezrası yolu; Çetin HES Barajının su tutması nedeniyle sular altında kalmış yeni yerleşim yerine ulaşımı sağlayan 4,6 Km.’lik yeni yolun İl Özel İdaresi yol ağına alınması.

  4. İl Özel İdaresinin Teknik Hizmetler sınıfında çalıştırılmakta olan 10 Mühendis, 1 Mimar, 1 Şehir Plancısı ve 4 Tekniker olmak üzere; Toplam 16 personelin 2022 yılı için çalışma sözleşmelerinin yenilenmesi ve Aylık ücretlerinin Hazine ve Maliye Bakanlığının belirleyeceği tavan ücret dikkate alınarak tespit edilmesi konusunun görüşülmesi.

  5. İlimiz Kurtalan İlçesi Kılıçlı Köyü mevkiinde Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan Maden Kanununun 1 A grubuna giren kum ocağının İl Özel İdaresince 5 yıllığına ihale edilebilmesi için; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. Maddesinin (f) bendi gereğince izin verilmesi konusunun görüşülmesi.

  6. Gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.