Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram’ın Yeni Yıl Mesajı
banner229

İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram,yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram yayınladığı mesajında; “Kimi zaman mutluluk ve sevinçle, kimi zaman acı ve tatlı hatıralarıyla geçen 2022 yılını geride bırakırken, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü kutlayacağımız 2023 yılına kavuşmanın mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öncelikle güzel umutlarla karşılamakta olduğumuz yeni yılın Güzel Şehrimize, Cennet Vatanımıza, Aziz Milletimize iyilik ve güzellikler, sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyor, hoşgörünün, sevgi ve saygının hakim olduğu bir yıl diliyorum. 

Geride bıraktığımız yılın değerlendirmesini yaparken, zamanımızı, enerjimizi ve devletimizin kaynaklarını, ilimiz ve ülkemiz hayrına, en verimli şekilde kullanabilme noktasında elimizden gelen gayreti göstermiş olmanın gönül rahatlığını yaşıyoruz.

Yeni yılda da yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Siirtli hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın, muhtarlarımızın ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2023 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.