Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
banner229

İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Bayram Mesajında: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, milletimizin bağımsızlık ideali için tarihimizin en kritik anlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk ulusunun vatanının dokunulmaz bütünlüğünden ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik ruhuyla sonsuza dek onurlu bir şekilde yaşayacağını tüm dünyaya göstermiştir.
Bu benzersiz zaferin temel kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir toplumun vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan derin sevgi ve inancıdır. 

Bu duygular, milletimizi her zaman güçlü ve ayakta tutmuş, milletimiz tarafından inşa edilen devletlerin dünya tarihini şekillendirmesine olanak tanımıştır.

Bu hisler ve düşüncelerle, özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin cesur kahramanlarını, canlarıyla bu toprakları vatan kılanları, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü korumak için canlarını gönüllü olarak veren Aziz Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.