Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz “Bizim Olmadığımız Yerde, Başkaları Olur”
banner229

Kısa bir süre önce İlimiz Emniyet Müdürlüğüne atanan Halit Aziz Yılmaz, Polis evinde düzenlediği toplantıda Siirt’in yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Siirt’e atanmış olmaktan dolayı memnuniyetini ifâde eden Yılmaz, Müdürlüğünün görev alanındaki sorunlara çözüm getireceklerini, bunun için basın mensuplarının da desteklerini istediğini söyledi.

İlimize atandığından bu yana çarşıyı, pazarı gezerek, vatandaşlarla diyalog kurmayı önemsediğini belirten İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz,, bu arada bazı ilçelere de giderek, oradaki vatandaşlarla da görüştüğünü, sorunlarını dinlediğini anlattı.

Özellikle uyuşturucu konusuna ağırlık verdiklerini belirten Yılmaz, uyuşturucu müptelası gençleri ve ailelerini eğitmek konusuna ağırlık verdiklerini söylerken, çocukları uyuşturucu kullanan ailelere çağrıda bulunarak “Çocuklarının durumunu bize bildirsinler, tedavi olmaları için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.

Çocuklarının tedavi olmalarını isteyen aileler bilsinler ki, böyle durumlarda ne kendilerine ne de çocuklarına herhangi bir ceza uygulanacak değil. İl sağlık Müdürlüğü ve Yeşilay’la birlikte tedavi görmeleri için elimizden gelen katkıyı sağlarız” dedi.

Emniyet güçlerinin, asayişin sağlanması için her yerde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurgulayan İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, “Bizim olmadığımız yerde, başkaları olur, sokakları kimselere bırakmayız” vurgusunu yaptı. Görevleriyle ilgili her türlü diyaloğa açık olduklarını belirten İl Emniyet Müdürü basın mensuplarına “taleplerinizi, şikayetlerinizi belirtmek için her zaman doğrudan bana ‘ÇAT KAPI’ gelebilirsiniz” dedi.

Trafik konusuna da hassasiyet gösterdiklerini belirten Yılmaz, kaldırımlara masa ve sandalye atan çayhanelere, kahvehanelere gerekli ikazların yapıldığını, ancak, cezai müeyyideler yerine eğitim yoluyla sorunu  çözmeye çalışacaklarının altını çizdi.

İl Emniyet Müdürü yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldıkları basınla tanışma toplantısını, müteakip toplantıların izleyeceğini ve halkın tercümanı durumunda olan basın mensuplarının görüş ve önerilerini her zaman için nazara alacağını belirten İl Emniyet Müdürü Yılmaz’a biz de Siirt halkı adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.