Bu haber kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Basınla Bir Araya Geldi
banner229

İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımı ile basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Polis Evinde samimi bir sohbet ortamında geçen toplantıda İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu Emniyet  teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Teşkilat olarak üzerine ısrarla gittikleri konuların başında gelen uyuşturucu kullanımı, hırsızlık ve tefecilik konularında yürüttükleri çalışmalarda karşılaştıkları sorunlar hakkında geniş bilgi verdi.

Emniyet ile basın arasında her zaman koordine halinde olduklarını ve toplumu bilgilendirme noktasında basının önemine vurgu yapan Yıldırımoğlu, “Siirt’in en büyük sorunlarından birisi olan trafik sorununa değinen Yıldırımoğlu, “Çift taraflı park edenlerden yaya önceliğine kadar her noktada sıkıntılar var. Ceza yazmak yeterli olmuyor. Vatandaşların bu konuda ciddi anlamda bilinçlenmesi gerekiyor. ” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu başta olmak üzere dilencilik ve hırsızlık gibi vatandaşların huzurunu bozan hiçbir eylem ve olumsuzluklara kayıtsız kalmadıklarını belirten Yıldırımoğlu, alınan tedbirlerle Siirt'in huzurlu hale geldiğini aktardı.

 Seçim güvenliğine ilişkin ne tür tedbirler alındığı yönündeki soruya Yıldırımoğlu, hiçbir olumsuzluğa müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek; 14 Mayıs'ta Türkiye'nin en huzurlu seçimini geçireceklerini aktardı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.