Bu haber kez okundu.

Hüda-Par Siirt Belediye Başkan Adayını Açıkladı
banner229

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Şanlıurfa Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım programında 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimlerde Siirt'en yarışacak Hür adaylarını açıkladı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Hüda-Par Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan Oldu.

Abdurrahman Özcan Öz Geçmişi; 
01.03.1969 yılında Siirt ili Pervari ilçesinde doğdum. İlk okul ve Lise öğrenimimi Pervari’de tamamladım.
1992 yılında evlendim. 1 i Kız 6 sı Erkek 7 çocuk babasıyım.
10 yıl boyunca Pervaride gıda sektöründe ticari faaliyetler gösterdim. 2009-2014 yılları arasında istanbulda ithalat ve ihracat alanında faaliyet gösteren özel bir şirkette yöneticilik yaptım.
2014 – 2017 yılları arasında tekrardan gıda sektörüne dönerek özel bir şirketin market zincirinde bölge müdürü olarak görev yaptım.
2017-2020 yıllarında Doğru Haber Gazatesi ve Rehber TV de personel müdürü olarak görev yaptım.
2020 yılında Hür Dava Partisi İstanbul Beylikdüzü İlçe Teşkilatını Kurucu Üyesi ve Beylikdüzü İlçe Başkanı olarak siyasette aktif olarak görev almaya başladım. Hali hazırda Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevime devam etmekteyim.
Ticaret hayatımda ise Gıda Sektöründe 8 şube ve bünyesinde 40 personelin olduğu 2020 yılında kurmuş olduğum Adıyan Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak aktif Ticari faaliyetlerimi sürdürmekteyim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.