Bu haber kez okundu.

Hıfzullah Canpolat; Köy ve Yollarda Çalışan Personeli Denetledi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; köy ve yollarda çalışan personeli denetledi.
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatları doğrultusunda köylerde çalışan greyder, kepçe operatörlerine yönelik denetim yapıldı. 
Merkeze bağlı, Kavaközü, Kemerli, Ormanardı, Eruh İlçesine Bağlı Yeşilören, Oymakılıç köylerinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde denetleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Canpolat, burada görev yapan personelleri mesai saatlerine uyup uymadıklarını denetledi. 
Yapılan denetimler ile ilgili kısa bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Canpolat; “Sayın Valimizin talimatlarını doğrultusunda gerek kurum içerisinde ve gerekse sahada çalışan personellerimize yönelik denetimlerimiz devam ediyor.
Merkez ve Eruh İlçesine bağlı köylerimizde çalışan personellerimizi denetledik. Mesai saatlerine ve işlerinin aksatmamaları konusunda uyarıda bulunduk. Bu denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecektir” dedi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.