Bu haber kez okundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Siirt TSO’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
banner229

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Siirt'te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İftarı polis evinde açan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, daha sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Bakan Şimşek’i Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve protokol üyeleri karşıladı. 

Siirt TSO Konferans Salonu'nda toplantıya katılan Bakan Şimşek, düzenlenen toplantıda iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından Şimşek, AK Parti İl Başkanlığı ve seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Siirt TSO Konferans Salonu'nda yapılan toplantıyı; AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez de takip etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.