Bu haber kez okundu.

Haydi Siirt için Fidan Dikmeye!
banner229

Son yıllarda Siirt‘le ilgili en büyük şikayetimiz yeşil alanın az olması! Ormanda koşmak, doğada özgürce hareket etmek Siirtliler için büyük bir özlem. Bu neredeyse bir hayal!

Siirt Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Canpolat yaptığı açıklamada; Hazır buna ihtiyaç duyuyorken biz de Tarım ve Orman Bakanlığı‘nın çiftçimizin yüzü gülsün, Siirt halkımız çocuklarımızı ormanlar içinde büyütme hedefine ulaşabilsin ve daha yeşil bir Siirt inşa edilsin diye 11 Kasım 2019’da, 11 milyon fidanın toprakla buluşmasıyla başlayan #GeleceğeNefesSeferberliği’ne bu ölçekte kurumsal ve planlı destek veren ilk sivil toplum kuruşu olmak ve bu konuda kamuoyu oluşturmak istedik.

Siirt’te 18 yıldır gözle görülür değişimler yaşanıyor. Bizlerde Siirt Dernekler Federasyonu olarak bir süredir birçok temada sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor ve hayata geçiriyoruz.

Bunlardan biri de #GeleceğeNefes Seferberliği!

Bu kampanyaya verilen büyük destek kapsamında Siirt’te, 478.235 adet fidanın sahiplenilmesi bekleniyor. Kampanya katılım detayları incelendiğinde 15 Mayıs 2020 / 01.15 itibariyle 135.029 fidanın sahiplenildiği görülüyor. Bunu arttırmak en büyük hedefimiz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.