Bu haber kez okundu.

Eruhspor Başkanı Savaş Özer’den Kayabağlar Maçına İlişkin Açıklama
banner229

Eruh Spor Kulüp Başkanı Savaş Özer, önceki gün Eruhspor ile Kayabağlarspor arasında oynanan amatör maçta çıkan olayların sorumlularının cezalandırılmasını istedi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF ve ASKF'yi göreve çağırdığını belirtti.

Eruh'ta Kayabağlar kafilesini en iyi şekilde ağırlarken aynı hassasiyeti/misafirperverliği kendilerinden göremediklerini dile getiren Özer, Kayabağlar Karşısında 2-1 önde olmalarına rağmen ikinci yarıda sahanın içine atılan taşlar ve küfürlerden maçın oynatılamadığını aktardı.

Özer, şunları aktardı:"Eruhsporun 2 -1 önde olması nedeniyle ikinci yarıda saha içinde atılan taşlar, edilen küfürlerle hakemi etkileyip 90 derece hakemin korkması sonucu maçın kaderini kaderini değiştirdi.
Kayabağlar Eruh'a gelince sahamızda mağlup olmamıza rağmen şahsım ve futbolcularımla birlikte takım kafilesini bağrımıza bastık, ağırladık, yemek ikramında bulunduk. Ayrıca seyircilerimiz bile tek kelime etmeden ilçemizden hiçbir kolluk kuvvetleri olmasına gerek duymadan Kayabağlar takımını ilçe dışına kadar eşlik ederek uğurladık. Ama bizim gördüğümüz muamele jandarma sağ olsun bizi kollayarak soyunma odasından futbolcularım zarar görmeden otobüse geldik ve otobüse binince taraftarlar taşkınlık için taş atmak için bekliyordu. Zorunlu olarak jandarma bizi çevre yolunda Jandarma eşliğinde önlü arkalı takip ederek Kurtalan çevre yolunda bizi yolcu ettiler. Kendilerine teşekkür ederim.
Benim ve futbolcularımın hakkı bu mudur? Konuk severlik misafirperverlik bu mudur? Bir tek yönetici, antrenör veya futbolcuları bize eşlik etmedi.

Siz değerli kamuoyuna sunuyorum. Benim futbolcularım saha içinde atılan taşları topluyor. Bu ne vicdan. Şahsım ve futbolcularım adına kınıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.