Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’dan Esnaf Ziyareti
banner229

Geçen ay Siirt İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halit Aziz Yılmaz sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyor.

Yılmaz sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, çarşıları gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştüğünü ve sorunlarını dinlediğini belirtti.
Yılmaz, Cumhuriyet caddesi, Aydınlar caddesi ve Helvacılar çarşısında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Gezi esnasında esnaf ve vatandaşlar son bir ayda yapılan uyuşturucu operasyonlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’a teşekkür ettiler.




ü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halktan biri 3 yıl önce

Emniyet Müdürümüzün memleketimizde göreve başlayalı 1 ay oldu bu kısa zaman zarfında bir çok şey değişti. İsteyince olduğunu görüyoruz özellikle halkla iç içe oluşu bizim için ayrı bir güzellik, memleketimizin en büyük sorunu esrar ve hırsızlık bunun önüne tamamilen geçilse memleketimiz Türkiye'mizin en güzel şehri olacak görevini hakkıyla yapan herkesten Allah razı olsun.