Bu haber kez okundu.

Dondurucu Havalar Tesisatçıların İşine Yaradı
banner229
İlimizde dondurucu soğukların ardından yüzlerce ev ve işyerinde su borularının patlaması tesisatçıların işine yaradı. Dondurucu ve buzlanma nedeniyle ilimizde yüzlerce ev ile işyerinde su sayaçları ve su hatları arıza verdi.Bu durum sayaç ve tesisat işlerini yapanlara yaradı.
Arızaların fazla olması nedeniyle vatandaşlar büyük sıkıntı yaşarken, su tesisatçıların ise yüzünü güldürdü. İlimizde faaliyet gösteren ve su tesisat işiyle uğraşan Kemal Karabey, yaşanan don olayı nedeniyle işlerinin açıldığını belirtti.
Kış aylarında yaşanan don olayından dolayı işlerinin iyi olduğunu ifade eden Karabey, soğuk havalarda yoğun bir mesai yaptıklarını söyledi. Soğuk havalarla birlikte su borularının donarak patladığını dile getiren Karabey, “Soğuk havalardan dolayı işlerimiz iyi oluyor.
Her kış olduğu gibi soğukların başlamasıyla don olaylarından dolayı sayaçlarda patlama meydana geliyor. Bu da bizim işimize olumlu yönde etki yapıyor. Sayaç, tesisat ve dinamolardaki arızaları tamir etmeye çalışıyoruz.
Sayaçlar çok patlamamış olsa tamire alıyoruz. Tamir olmayan sayaçların yerine yeni sayaçlar öneriyoruz.” şeklinde belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.