Bu haber kez okundu.

Dolma Kalem
banner229

Yazı kişinin önemseyerek şekil verdiği kimliğidir. Yazısını çok daha güzel hale getirmek isteyenler bunu için özel kalemler kullanmaktadır. Dolma kalem işte kişinin yazısına bir anlam katan kalemlerden biridir.

Mürekkepli olan ve özel uç yapısına sahip olan bu kalemler yazınıza anlam katacaktır. Dolma kalemler farklı özelliklere sahip kalemler olarak üretilmektedir. Kartuşlu ve pompalı dolma kalemler bulunmaktadır. Bu kalemlerin mürekkebi farklı şekillerde doldurulduğu için bu isimleri almıştır.

Dolma kalemler renk olarak da farklı renklerde yazı özelliği sunmaktadır. Siyah, kırmızı ve mavi olarak yazan kalemlerin dış özellikleri ise çok daha detaylı olarak hazırlanmaktadır. Çok şık modeller olarak seçebileceğiniz bu kalemler sizin için özel yeri olan ürünlerdir.

Dolma Kalem Modelleri

Dolma kalem nostaljik özellikleri bulunan bir kalem çeşididir. Dolma kalem modelleri incelendiğinde tüylü kalemler karşımıza çıkmaktadır. Bu kalemlerle çok özel yazılar yazabilirsiniz. Resmi işlerde bu kalemler yoğun olarak kullanılmaktadır. El yazısı ile oluşturacağınız belgeler için https://www.guvensanat.com/dolma-kalemler sayfasında bulunan dolma kalem modellerini seçerek kullanabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDolma Kalem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.