Bu haber kez okundu.

Divan Park Tesislerine Yoğun İlgi
banner229

Kurtalan yolu üzerinde Küçük Sanayi Sitesi kavşağının altında bulunan Divan Park bu yazda vatandaşların tercihi olmaya devam edecek.

Doğa harikası Divan Park’ta, Yazın yeşillikler içinde doğayla baş başa, şelale kenarında ve havuz başında doyumsuz lezzetler sunuyor.

Siirt’in 1. sınıf kaliteli, en lezzetli etlerini kullanan Hakan Usta. Doğunun en meşhur ızgarası, çöp şişi ve spesiyal lezzetleri sizlere sunuyor.

Divan Park Kendin Pişir-Kendin Ye adıyla iki yıl önce hizmete giren mekan büyük beğeni topluyor.

Büfesinden manavına kadar her türlü ihtiyacın karışlanabileceği Divan Parkta isteyen vatandaşlar etlerini alıp kendileri pişirirken, isteyenlerde işletme tarafından hazırlanan yemekleri yiyebilecekler.

Dinlenme alanında çocuklar için oyun alanı,mescit,şark köşesi,kamelyalar, yürüyüş yolu,havuzu ve geniş otoparkıyla bu yazda vatandaşların tercihi olmaya devam edecek.

Çok büyük bir alana sahip olan Divan Park tesislerinde akşam saatlerinde kamelyaları,semaverde çay keyfi, çocuk spor oyun alanları büyük bir ilgi görüyor.

Divan Park aynı zamanda görsel güzelliği sebebiyle de gelin ve damat dış çekim fotoğrafları için en çok tercih edilen yerler arasında bulunuyor.

İşletme sahibi Hakan Erkoyuncu bu alandaki deneyim ve becerisini Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram tesislerinde gösterdiğini belirterek tesise gelecek müşterilerin hem karınlarını doyurma ve hem de dinlenebilecekleri güzel bir gün geçirebilmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü belirterek, bütün Siirtlileri Divan Park’a davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.