Bu haber kez okundu.

DİKA Siirt Koordinatörü Kadir Öz’den Medya Siirt’e Ziyaret
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı Yatırım Ofisi Siirt Koordinatörü Kadir Öz Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek, Genel yayın Yönetmeni Turan Koyuncu  ve Ömer Özer ile yaptığı sohbette ajansın desteklerinden bahsetti.

10 gün önce Mardin ilinden Siirt ilimize DİKA Siirt Koordinatörü oalarak atanan Kadir Öz büromuzu ziyaret ederek Siirt ilinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kadir Öz, Dicle Kalkınma Ajansının bölgesel yapılanması, ajansların kuruluş amacları ve TRC3 bölgesi ile özellikle Siirt ilinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Öz, Siirt genelinde yapılan çalışmalarda Dicle Kalkınma Ajansı'nın asıl görevi olan kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini destekleyerek yerel potansiyelin açığa çıkmak noktasında da önemli katkılar sağladığını bildirdi.

Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Koordinatörü Kadir Öz, ilimize yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü kolaylığı sağladıklarının altını çizen Öz, Proje desteği de verdiklerini hatırlatarak, Siirt’te yatırım ofisleri ile hizmette olduklarını belirtti.

Medya Siirt Ailesi olarak ilimizde göreve başlayan DİKA Siirt Koordinatörüne görevinde başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.