Bu haber kez okundu.

DEVA Partisi Siirt’te Afet Koordinasyon Merkezi Oluşturdu
banner229

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde komşu 10 ilin de büyük bir yıkıma uğradığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. 

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızın da tez zamanda kurtarılacağını umut ediyoruz.

Türkiye olarak kenetlendik. 85 milyon tek yürek olarak dayanışma içinde tüm

yaralarımızı hızla saracak, bu felaketi birlik ve beraberlik içinde atlatacağız.

Deva Partisi Genel Merkezi talimatları doğrultusunda Siirt İl Başkanlığımız bünyesinde, İl Başkanımız Av. Umut DAYANAN başkanlığında, Muhammed Halil URAL, Fahrettin AKTAÇ, Zakir ÇELEPKOLU ve Faik ŞAHİN'den oluşan bir Afet Koordinasyon Merkezi oluşturulmuştur. Afet Koordinasyon Merkezimiz 07.02.2023 tarihinde ilk toplantısını yapmış ve çalışmalara başlanmıştır.

Bu kapsamda kan bağışı yapacak üye ve gönüllülerimiz tespit edilmiş, Kızılay Merkezi ile temasa geçilmiştir. Kızılay Merkezince belirlenecek tarihlerde kan bağışı yapılacaktır.
Yine gerek üyelerimiz ve gerekse gönüllerimizden sağlanan/sağlanacak ihtiyaca uygun (Battaniye, Mont, Kaban, Bot, Isıtıcı, Hazır Gıda, Su, Bebek Maması, Bebek Bezi, Bere, Eldiven, Atkı v.s) bağışlar toplanarak ihtiyaç sahiplerine gönderilecektir.

Deva Partisi Siirt İl Başkanlığı

Her türlü yardım ve önerileriniz için Afet Koordinasyon Merkezimiz iletişim numaraları:

Muhammed Halil URAL: 0546 724 70 80

Faik ŞAHİN: 0532 392 25 11

Siirt İl Başkanlığı: 0484 223 15 16

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.