Bu haber kez okundu.

DEVA Kadınları Diyarbakır, Batman ve Siirt’te
banner229

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Genel Merkez ekipleriyle birlikte 22-23-24-25 Eylül'de Diyarbakır, Batman ve Siirt’te olacak.

Diyarbakır, Batman ve Siirt merkez ve ilçelerinde saha çalışmaları yapacak olan Esen, “Güneydoğu Anadolu'da tarihi geçmişi ile göz dolduran bu güzel şehri ziyaret edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Kadınlara yönelik etkili, iyileştirici politikalara ve eşitlikçi bir anlayışa sahip olan DEVA Partisi, Türkiye'nin dört bir yanında kadınlarla buluşmaya devam ediyor. Geniş bir ekiple birlikte Diyarbakır, Batman ve Siirt’e gidecek olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen burada gerçekleştirecekleri saha çalışmalarıyla DEVA Partisi'nin umut veren çözümlerini daha çok kadına duyurmayı ve üye kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

SORUNLARI DİNLEYİP ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ SUNACAĞIZ

Elif Esen, “DEVA Partisi olarak bizler kadınların nerede olursa olsun hak ve özgürlüklerine eşit erişimlerini önemsiyoruz. Kadının bugün maruz kaldığı fiziki şiddet yanı sıra, başta ekonomik ve psikolojik şiddetin son bulması, kadının hızla yüzünün gülmesi için çözümler üretiyoruz. Bu zor günler geçecek, tünelin sonunda ışık göründü. Ancak kadının bu zorlu süreci atlatabilmesi için seçimde sandığa gitmesi yeniden kazanacağı, yüzünü güldürecek, sorunlarına gerçekçi çözümler üretecek lidere ve ekibine oy vermesi gerekiyor.

Diyarbakır, Batman ve Siirt’te de yine güncel sorun ve ihtiyaçları dinleyecek, gerçekçi çözümlerimize ışık tutacak görüşler alacak, yeni üyeler ve ekip arkadaşları kazanacak ve güzel anılarla bu güzel şehirlerden döneceğiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.