Bu haber kez okundu.

Deniz Feneri Siirt’te Geçici Giyim Mağazası Açtı
banner229

Siirt’te 5 bin aileden 10 bin  maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşın giyim ihtiyacını karşılayacak olan Deniz Feneri Derneğinin giyim mağazası açıldı.

Siirt Bahçelievler Mahallesinde hizmet verecek olan mağaza, düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Törende konuşan Deniz Feneri Genel Başkan V. Recep Koçak; 1996 yılında kurulan Deniz Feneri Derneğinin günümüzde Dünyanın 76 ülkesine ve ülkemizin her bir köşesine yardım ulaştırdığını belirterek, “ yaklaşık 10 bin vatandaşımızın giysi ihtiyacını karşılayacağız.” dedi.

Açılış konuşmasını yapan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya; “ Ecdadımız, insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek birbirimizin hayatını kolaylaştırmak adına birçok sosyal müesseseler, birçok sosyal faaliyetlerde bulunmuşlar.
Hayatın getirdiği bu zorlukları birlikte omuzlamak için yapılan bugünkü Deniz Feneri Derneği’nin bu çabasını her türlü takdirin üzerinde görüyorum.
Rabbim bütün emeği geçenleri hem bu dünyadan hem ahirette yaptıkları hayırları karşılarına getirsin diyor, hepinize hürmetlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

2 bin aile ve yaklaşık 10 bin vatandaşa giyim konusunda yardım etmeyi planladıklarını belirten Deniz Feneri Derneği Hazreti Kurnaz; Deniz Feneri Derneği olarak Siirt’te geçici mağaza kurduk.

Bu mağazamızda 2 bin ailemize yaklaşık 10 bin ferdimize giyim konusunda yardımcı olacağız. Ailelerimiz gelecek ve bütün fertleriyle beraber burada her şeylerini alacaklar. Ayrıyeten temizlik kolisi vereceğiz. 700 ailemizde de buradan gıdamızı vereceğiz.

Deniz Feneri derneği olarak Siirt’te yine gıda kartlarımız, çocuklara çocuk paketlerimiz olarak hediyelerimiz devam edecek. İnşallah kalıcı bir mağazayı da ilerleyen zamanlarda Siirt’imize kurmayı düşünüyoruz.
Geçici mağazamız yaklaşık olarak iki ay olacak şekilde planlıyoruz. Ama bu süreci tabii ki ailelerimizin ve bağışçımızın bize tahsis ettiği bu yerin uzun vadeli olarak da planını yapıyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından Necmettin Çiçek hocanın Kuranı Kerim ve duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi ve gezildi.

Siirt'de açılışını yapılan Geçici Giyim Mağazası sayesinde yüzlerce aile zevkine uygun giysileri seçerek ve beğererek hiç bir ücret ödemeden sahip olacak.

Aileler için yalnızca giyim malzemeleri değil aynı zamanda ihtiyaç duydukları gıda malzemelerini kapsayan kumanyaları ve ayrıca çocuklar için hazırlanan "İyi ki Varsınız Çocuklar" hediye paketini de takdim ederek, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesine vesile olacak.

Siirt Geçici Giyim Mağazamızın açılışına; Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Deniz Feneri Genel Başkan V. Recep Koçak, Siirt Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof Dr. Tekin Şahin, Siirt Hava Limanı Müdürü Osman Aysu, İstanbul'dan gelen iş insanları  Mehmet Sait Aksu, Nezir Erten, Deniz Feneri Derneği Siirt Gönüllüsü Murat Acır, Kızılay İl Başkanı Nihat Altunç,Siyasi Parti, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sibel 8 ay önce

Nereden başvuru formu yapacaz

Avatar
Süphiye 8 ay önce

Maddi durumum yok 3 çocuğun var üçü okuyor çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum mağduru lütfen destek olun yardıma çok ihtiyacım var

Avatar
Süphiye 8 ay önce

Maddi durumum yok 3 çocuğun var üçü okuyor çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum mağduru lütfen destek olun yardıma çok ihtiyacım var banada yardımcı olursanız çok sevinirim