Bu haber kez okundu.

ÇKS Ürün Güncelleme İşlemleri E-Devlet Üzerinden Başladı
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) 2023 üretim yılı için başvuruda bulunan çiftçilerin ürün güncelleme taleplerini e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre;Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, tarımın dijitalleştirilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ÇKS kayıt yenilemeleri için 1 Ekim 2022 itibariyle e-Devlet üzerinden başvuru imkânı getirilmişti.

Bu sürecin bir devamı olarak, ÇKS ürün güncelleme işlemleri de 1 Şubat'tan itibaren ilk kez e-Devlet kapısından yapılabilecektir.

Güncelleme talepleri için İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine şahsen de başvuruda bulunulabilecektir. Ürün güncelleme başvuruları 28 Şubat 2023 tarihinde sona erecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.