Bu haber kez okundu.

Canpolat, TFF Başkanı Nihat Özdemir’den Toplantı Talebinde Bulundu
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) vermiş olduğu kararı benimsemediklerini ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’den konuyla alakalı toplantı talebinde bulunduklarını açıkladı. 
Bölgesel Amatör Ligde bulunan birçok takımın mağdur edildiğini basın mensuplarına yaptığı açıklamada ile değerlendiren Başkan Hıfzullah Canpolat; “Türkiye Futbol Federasyonun alt ligler ile ilgili olarak 2019-2020 futbol sezonu için 08.07.2020 tarihinde yapmış olduğu açıklama ile birlikte TFF 3. Ligine çıkan takımlar belirlenmiştir” dedi. 
“KENDİMİZİ İFADE EDECEK ORTAM OLUŞTURULMADI” 
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımların TFF tarafından sağlıklı bir ortamda hiçbir zaman dinlenmediğini dile getiren Başkan Canpolat; “Bölgesel Amatör Lig için kendimizi ifade edecek sağlıklı bir ortam hiçbir zaman oluşturulamadı. TFF Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in pandemi süresince yapmış olduğu açıklamalarda olduğu gibi ‘bu kararları kulüplerle birlikte ortak bir akıl çerçevesinde alacağız’ sözüne istinaden Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk iddiası çok güçlü bir şekilde devam etti.  Açıklanan karar ile birlikte mağdur olan 3 puan aralığındaki Belediye Kütahyaspor, Adıyaman 1954 Spor, Edirnespor, Isparta 32 Spor, Karaman Belediyespor, Siirt İl Özel İdare Spor, Tekirdağspor,  Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ve Ceyhanspor kulüpleri olarak Sayın Nihat Özdemir başkanımızla bir toplantı talebinde bulunmaktayız. Açıklanan 08.07.2020 tarihli karar nedeni ile zamanımızın çok kısıtlı olduğunu ve talebimizin kısa bir süre içerisinde dikkate alınmasını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.