Bu haber kez okundu.

Boylu-1 ve Tavan-3 Petrol Arama Sondajı Projesi “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
banner229

Siirt İli, Şirvan İlçesi sınırları dahilinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğü tarafından “Boylu-1 ve Tavan-3 Petrol Arama Sondajı” Projesine ÇED gerekli değildir kararı verildi.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada;Siirt İli, Şirvan İlçesi sınırları dahilinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğü tarafından “Boylu-1 ve Tavan-3 Petrol Arama Sondajı” Projesine ait Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne sunulan Proje Tanıtım Dosyası için 29.07.2022 tarih ve 31907 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 17. Maddesi gereğince “Çevresel Etki Değerlendirilmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Siirt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.