Bu haber kez okundu.

Botan Vadisi Milli Parkında Yeni İskele ve Tesisler Kurulacak
banner229

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünden oluşan heyet, Botan Vadisi Milli Parkı'nda kurulacak iskele ve tesis alanlarında incelemede bulundu.

Heyet, Uzun Devreli Gelişme Planının onaylanmasının ardından Botan Vadisi Milli Parkı'nda uygun olabilecek iskele ve günü birlik dinlenme tesisi alanları için çalışma başlatıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürü Mustafa Şentürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü Kıdemli Uzmanı Feyzettin Yılmaz, Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kadir Öz, Siirt İl Özel İdare Teknik Ressamı Bahattin Dede, Doğa Koruma ve Milli Parklar Siirt İl Şube Müdürü Nevzat Amcalar misafirliğinde Uzun Devreli Gelişme Planının Kabulünün ardından Botan Vadisi Milli Parkında kurulacak iskele ve tesis alanlarında inceleme gezisinde bulundu.

Heyet ilimizin turizm anlamında gelişmesi için uygun tesis alanlarını yerinde belirlemek için çalışma başlattı. Henüz planlanma aşamasında olan iskele ve tesis alanlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkücü metin 1 yıl önce

Bu kurulacak iskele Bir azınlığın istifadesi içinmi Yoksa o çevrelerde bulunan köylü vatandaşların istifadesi içinmi