Bu haber kez okundu.

Beyaz Ay Derneği İle Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzaladı
banner229

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi ve Türkiye Beyaz Ay Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Koordinatörü Tuğçe Önel ve Beyaz Ay Derneği Başkanı İsmail Dülek arasında imzalanan protokol kapsamında dernek üyelerinin ve tüm mensuplarının indirim protokolünden faydalanacak.

Yapılan protokolün ardından hastaneyi ziyarete giden dernek mensubu üyelere Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak çeşitli hediyeler verildi.

 Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Koordinatörü Tuğçe Önel yaptığı açıklamada; Özel Siirt İbni Sina Hastanesini tercih ettiklerinden dolayı Beyaz Ay Derneği Başkanı İsmail Dülek’e ve üyelerine teşekkür ederek, ayrıca tüm üyelerinin sağlık taramalarının bizzat yaptıracak olan hastanemiz bünyesinde tüm hizmetlerden faydalanmaları konusunda destekçileri olacaklarını belirtti.

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Koordinatörü Tuğçe Önel Beyaz Ay Derneği ile yapmış oldukları protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. 

Beyaz Ay Derneği Başkanı İsmail Dülek, göstermiş oldukları misafirperverlik ve yaklaşımlarından dolayı Özel Siirt İbni Sina Hastanesine teşekkür eder, protokolün hayırlı olmasını dileriz.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.