Bu haber kez okundu.

Belediye İş Sendikası ile Derik Belediyesi Arasında TİS İmzalandı
banner229

Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Belediye İş) Siirt Şubesi ile Mardin'in Derik İlçe Belediye Başkanlığı arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Belediye İş sendikası İle Derik Belediye başkanlığı arasında devam eden Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

İmza törenine işveren temsilcileri Derik kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür ile Mali hizmetler Müdür Vekili Yasemin Gökbaş, Belediye İş sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ile Şube mali sekreteri İsmail Özer katıldı.

Anlaşmaya göre ; ücret zammına, sosyal haklara ve tüm parasal maddelere % 19 oranında zam yapıldı. Toplu iş sözleşmesi 3 yıllık olarak bağıtlanmıştır. 112 gün ikramiyeler ve tüm zamlar sosyal haklara eklenecektir.

Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, imzaladığımız toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Derik kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür Belediye olarak kasamıza giren her kuruşun en adil şekilde harcanmasına özen gösteriyoruz. Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır.

Derik ilçemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Belediye İş sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, Emeği bulunan Derik kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Hicabi Aytemür’a ve tüm yönetimine teşekkür ederek, sözleşmenin üyelerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.