Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu
banner229

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç Yumurcaklar Anaokulu öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Eşref Altun ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Yumurcaklar Anaokulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.

Karne alan 50 çocuğumuza 50 çocuk kitabı hediye eden Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Tunç, yavrularımızdan anne baba abi ve ablalarından kendilerine yarıyıl tatilinde kitap okumalarını istemeleri konusunda söz aldı.

Kıymetli öğretmen arkadaşlarımızı ve değerli öğrencilerimizi gösterdikleri gayretten, yaptıkları çalışmalardan ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.