Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Tunç, Kızılay'a Kan Bağışında Bulundu
banner229

Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlere ve Covid 19 Mücadelesi kapsamında yürütülen faaliyetlere katkı sunmak amacı ile Baykan’lılar seferber oldu.

Kızılay Siirt Şubesince Baykan İlçemizde kurulan kan bağışı aracında Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ve çok sayıda vatandaş ve kamu personelinin katılımı ile kan bağışında bulunuldu.

Bağış sonrası Kızılay personeli ile sohbet edip Kızılay’ın faaliyetleri ve Covid 19 ile Mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları hakkında bilgi alan Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ifadelerinde; Koronavirüs ile yoğun bir mücadele verdiğimiz bu günlerde insanların sağlıklı yaşamı ve birlik beraberlik içinde topyekün mücadele için sorumluluk hisseden her vatandaşımız gibi bizler de kan bağışında bulunduk.

Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor.

Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Esasında insanı, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışına katkı sağlayan vatandaşlarımıza, kamu çalışanlarımıza Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.