Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OLĞAÇ, SMA HASTASI EFLİN LİNA BEBEĞE CANLI YAYINDA DESTEK OLDU
banner229

SMA Tip-1 hastası Siirtli 3 aylık bebek Eflin Lina Özer için canlı yayında 80 bin TL bağış toplandı.

SMA-TİP1 teşhisi konulan Siirtli bebek Eflin Lina Özer bebeğin tedavisi için yapılan canlı yayına katılan. AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç minik Eflin’e 20 bin TL bağışta bulundu.

Ayrıca yayın esnasında Siirtli SMA hastası Eflin bebek için bir gecede toplam 80 bin TL bağış yapıldı.

Minik Eflin Lina için  canlı yayın gerçekleştiren AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve yönetimi, 80 bin TL'ye yakın para topladıklarını duyurdu. Instagram üzerinde başlattıkları canlı yayında Eflin Lina için  çağrılar devam edileceği söylendi.

Özer çifti 3 aylık SMA hastası  bebekleri Eflin Lina için canlı yayına katılarak destek olan AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a ve yönetimine teşekkür ettiler.

Özer çifti kızımız Eflin Lina 2 aylıkken bu hastalığın teşhisi konuldu. Eflin Lina , henüz 3,5 aylık bir bebek. Maalesef SMA tip 1 hastası. Şu anda ellerini ve ayaklarını oynatamıyor ve emme yetisini kaybettiği için burundan sondayla besleniyor.

Hastalığının 6.aya kadar tedavi edilmesi gerekiyor. Devletimiz  omurilikten verilen iğneyi karşılıyor. İğne  her 15  günde bir yapılıyor. Ama kesin kurtuluşu Amerika'da uygulanan gen tedavisi ve bununda maliyeti 2 milyon 400 bin dolar. Hastalığı durdurmak için şimdiye kadar 2 doz spinraza tedavisi aldığını söylediler.

Amerika'da yapılan zolgensma gen tedavisinin 6 ayını doldurmadan önce yapılması gerekiyor. Amerika'da yapılan bu tedavi Yüzde doksan beş iyileşme sağlıyor. Kızımız Eflin Lina’nın biran önce bu tedaviyi alması gerekmektedir.’’ diyerek yardım çağrısında bulundular.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “Bizler zor zamanlarda birbirine kenetlenen koca bir aileyiz. Yardımsever vatandaşlarımızdan, özellikle AK Partili gönül dostlarımızdan EFLİN  bebeğimizin bu yardım çağrısına kayıtsız kalmamalarını rica ediyoruz" diyerek destek çağrısında bulundu.

Özer ailesi “@eflinlinayadestekol” adlı instagram sosyal medya hesabından kampanyayı yürütüyor.

Dede Ömer Özer, Torunum Eflin Lina için tüm Hayırseverlerin Desteklerini bekliyoruz çağrısında bulunarak,başlatılan kampanyaya tüm duyarlı vatandaşların desteği beklediklerini ifade etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.