Bu haber kez okundu.

Başkan Olgaç, “Siirt’te 3 Milletvekilimizi Seçerek Yarınlara Adım Atacağız”
banner229

AK Parti Eruh İlçe Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının da katılımıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Eruh İlçe Meydanında düzenlenen iftar yemeğine; Ak Parti Siirt Milletvekili adayları Mervan Gül, Fevzi Sevgili, Lokman Özcan, Ak Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri, İl ve ilçe kadın kolları başkanları, belediye başkanları, mahalle başkanları, muhtarlar, il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

İftar yemeği öncesinde Kur’an- ı Kerim tilaveti, ardından dua edildi ve sonrasında da oruçlar açıldı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç: Belediye başkanlarımızın yaptığı güzel hizmetleri görüyoruz. Hiç ayırt etmeden baktığımızda gerçekten güzel yatırımlar var. Allah inşallah bu yatırımlarımızı Ak Parti çatısı altında yapıldığını, yirmi yıldan beri olduğunu hep beraber gördük ve göreceğiz inşallah. Bu sizlerle de inşallah olacak 14 Mayıs arefesi yakın. 

15 Mayıs’ta inşallah buradan Siirt’te 3 tane milletvekilimizi beraber seçerekten inşallah yarınlara adım atacağız. Bunlar sizler sayesinde olacak. Bunlar sizlerle beraber olacak. Sizler iyi ki varsınız, iyi ki hoş geldiniz ” dedi.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.