Bu haber kez okundu.

Başkan Olğaç, Siirt Yıldız Yağmuru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç , Siirt Yıldız Yağmuru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Başkan Olgaç, Siirt Yıldız Yağmuru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezin’de bulunan ,geleceğimizin teminatı, Mutlu ve güçlü Türkiye ülküsünü kuşaktan kuşağa, canlı bir meşale olarak devredecek olan yavrularımızla bir araya gelerek, sohbet etti.

Siirt Yıldız Yağmuru Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinden bilgi alan AK Partiİl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, AK Parti olarak her zaman özel çocuklarımızın yanında olduklarını söyledi.
Sevginin tüm engelleri ortadan kaldıracağını belirten Olgaç, "özel çocuklarımız için ne yaparsak azdır. Bütün hemşehrilerimden de aynı duyarlılığı bekliyorum. Çocuklarımızı ziyaret etmemiz bize mutluluk ve gurur verdi. 

AK Parti olarak çocuklar için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." dedi. 

Olgaç Özel bireylerin yanında olmaya dertleri ile dertlenmeye sevinçlerini paylaşmaya her daim devam edeceklerini belirtti.

Başkan Olgaç, Pandemi Koşullarıda gözetilerek ziyarette miniklere çeşitli hediyeler vererek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.