Bu haber kez okundu.

Başkan Olgaç , Milletvekili Gül ,Belediye Başkanlarıyla Toplantı Yaptı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile beraber il başkanlığında ilçe ve belde Belediye Başkanları ile aylık toplantı gerçekleştirerek, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundular.

Toplantıya Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Kayabağlar Belde Belediye  Başkanı Salim Seven, Veysel Karani Belde Belediye  Başkanı Murat Akgün ve Atabağı Belde Belediye  Başkanı Tayyar Lale, medyasiirt Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir’in katıldığı ve basına kapalı gerçekleşen toplantıda bir araya gelen İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç durum değerlendirmesinde bulundu.

Toplantının tamamlanması ardından açıklama yapan İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “AK Partili belediye başkanlarımızla ayda bir toplantılar yapıp ilçelerimizin, beldelerimizin sorunlarını, taleplerini değerlendirme imkanı buluyoruz.

Toplantıda belde belde ilçe ilçe hangi beldemizin hangi ilçemizin ne talebi var bunları değerlendirdik, gerekli notlarımızı aldık. 

Siirt’e hizmetten büyük şeref, gurur duyuyoruz. Bu toplantıların devamında büyük fayda olduğunda kanaatindeyiz. Ne kadar bir ve beraber olursak o kadar bizim için faydalı olacağına inanıyorum.
AK Partili belediyelerin kendi alanında ne kadar başarılı olduğunu tüm dünya alem zaten biliyor. Göreceksiniz spor faaliyetlerinde, yatırımlarda AK Partili belediyeler çevresine çok daha farklı bir belediye imkanı sunacaklardır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.