Bu haber kez okundu.

Başkan Cellek, İftarını Mehmetçikle Açtı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Ramazan ayında Mehmetçiği unutmadı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Şirvan Özpınar Jandarma karakolunda görev yapan Mehmetçikle iftarını açtı.

Yapılan duanın ardından vatani görevini yapan askerlere hitap eden Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek; Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek,” Mübarek Ramazan ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var.

İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve manevi hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayında askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduk ”dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,”Ülkemizin güvenliğini sağlayan sınır boylarında ve ülke genelinde gece gündüz demeden nöbet tutan bütün Mehmetçiklerimizi yüce rabbim korusun. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin.

Tüm askerlerimize, komutanlarımıza ve güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Vatan için, Bayrak için, bizler için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.