Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat; Depremzedelere Yardım Maçında  314.400 TL Toplandı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Batman Petrol Spor ile yapılan dostluk maçında toplamda 6.280 adet bilet satıldığını ve 314.400 TL para toplandığını açıkladı. 
Kulüp resmi internet sitesinde açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Canpolat; “Batman Petrol spor ile  Siirt İl Özel İdaresi spor arasında  depremzedeler yararına yaptığımız hazırlık maçında 6.280 bilet satışı ile 314.400 TL para toplanmıştır.
Bu biletlerden 2000 (İki Bin) âdetini Siirt İl Özel İdaresi Spor satış yaparak katkıda bulunmuştur. Bu da 100.000 (Yüzbin TL) dir.
Hatıra bilet alan İş İnsanı ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Cenabı Allah Ülkemize ve Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.