Bu haber kez okundu.

Başhekim Prof. Dr. Selahattin Vural'dan Aşı Çağrısı
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof. Dr. Selahattin Vural, Siirtli vatandaşları korona virüs aşılarını yapmaya davet etti.

Başhekim Vural, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Şu anda covid 19 vaka sayısında. Maalesef Türkiye'de 1.sıradayız. Aşı dada sonlardayız. Bu da salgının boyutlarının büyümesine yol  açmaktadır.

Bunun sonucunda hem kendi sağlığımızı hemde vatandaşlarımızın sağlığını ve bazen hayatını kaybetmemize yol açmaktadır. Lütfen maske ve mesafeye dikkat edelim ve beklemeksizin aşı olalım. Hastanemizde ve aşı istasyonlarımızda gece saat 24 e kadar aşı yapılmaktadır.

Önümüzdeki bayram günlerindede  hastanemizde aşılar devam edecektir. Aşı için randevuya lüzüm yoktur ve aşı bekletilmeden yapılmaktadır. Bayram kutlamalarında mesafe ve maskeye dikkat edelim ve bayramı bir aşı kampanyasına dönüştürelim.

Bayram sonrası daha güveni bir şehir için lütfen herkes aşıya.! Bu vesileyle bütün Siirtli hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayram'ını tebrik eder sağlık ve afiyetler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.