Bu haber kez okundu.

BAŞARININ ADRESI YINE DEĞİŞMEDİ!
banner229

Heyecanla beklenilen 2020-2021 eğitim öğretim yılı Liselere Geçiş Sistemi sonuçları açıklandı. 

Bu yıl pandeminin eğitim sistemi üzerindeki olumsuz etkilerine rağmen Siirt Final Okulları bu süreci de başarıyla geride bırakarak geleneği bozmadı. 

SİİRT FİNAL OKULLARI, BAŞARI ÇİTASINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR

%1'lik dilimde 7 öğrenci, %5'lik dilimde 16 öğrenci , %10'luk dilimde 23 öğrenci ile büyük başarıya imza atan Siirt Final Okulları Genel Müdürü Arzu YURTTAŞ bu seneki başarının sırrını şöyle açıkladı:

"Biliyorsunuz bu sene pandeminin gölgesinde bir yılı geride bıraktık. Fakat biz Siirt Final Okulları olarak bu süreci de online ve yüz yüze eğitimlerle en verimli şekilde değerlendirerek büyük bir özveriyle fırsata çevirdik. 8.sınıf öğrencilerimiz için "LGS Başarı Kampı" ile sürecimiz başladı.
Sınava yönelik bireysel rehberlik, grup rehberlikleri yaparak öğrencilerimize ve velilerimize LGS sunumları,etkinlikleri ve çesitli çalışmalar yaptık. Bu sayede beraber yol haritamızı belirledik.

Ders anlatımları,bire bir dersler, grup çalışmaları, soru çözüm saatleri, etütler, denemeler,akşam kampları ve birçok ek çalışma düzenledik. Böylece öğrencilerimizin tüm eksiklerini kapatmayı, çalışmalarını canlı tutmayı hedefledik ve bunu başardık. Özellikle pandemi sürecinde öğrencilerimizi yalnız bırakmadık. Derslerimiz uzaktan öğretimle düzenli ve disiplinli bir şekilde devam etti.

Öğrencilerimizin evdeki programlarını hem rehber öğretmenimiz hem eğitim koçu danışman öğretmenlerimiz düzenli bir şekilde kontrol etti. Online toplantılarımız ve deneme sınavlarımızla Whatsapüzerinden gerçekleştirdiğimiz bireysel soru çözümleriyle öğrencilerimizin ders ders konu eksikliklerini tamamladık.

Öğrencilerimizi her gün adeta okuldaymış gibi uzaktan öğretim derslerimizde takip ettik.  Bütün bu çalışmalarımızın meyvesini başarılı sonuçlar elde ederek aldık.

Öğrencilerimizin akademik ve psikolojik durumun kalitesini daha da artırdık. 

Tercih döneminde de  Siirt'teki bütün öğrencilerimize desteğimizi vermeye devam edeceğiz. 

LGS'de başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, başarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Final ailesine teşekkür ediyorum.

Yeni başarılara imza atmak isteyen ve hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen tüm öğrencileri "Finalli" olmaya davet ediyorum.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.