Bu haber kez okundu.

Bankalar Caddesi Esnaflarından Sokak İftarı
banner229

Bankalar Caddesi esnafları tarafından düzenlenen sokak iftarı yemeğinde esnaflar bir araya geldi.

Her Ramazan ayında onlarca esnafı bir araya getiren Bankalar caddesinin sokak iftarları devam ediyor.

Bankalar Caddesi esnafımızın geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu sokak iftar programına AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez ilçe Başkanı Ekrem Olğaç ve teşkilat üyeleri katıldı.

İftar saatine kadar süren hazırlıklarda esnaf ve çalışanlar masaların kurulması ve yiyeceklerin hazırlanıp servis edilmesine yardımcı oldular.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’da İftara Katıldı

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez ilçe Başkanı Ekrem Olğaç ve teşkilat üyeleri bankalar caddesi esnaflarının iftar programına katılarak, esnaflarla birlikte sokağa kurulan masalarda akşam ezanının okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Her yıl gerçekleşen sokak iftar geleneğini bu yılda düzenleyerek geleneksel hale getirdiklerini belirten bankalar caddesi esnafları, “Esnaf arkadaşlarımız ve çalışanlar ile içinde bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayında bir araya geldik. Ramazan ayının ve iftar sofralarının birleştiriciliğine şahit olduk. Akıllardan çıkmayacak güzellikte bir tablo oluştu.

Bu güzel tablonun oluşmasında emeği ve katkısı olan tüm arkadaşlarımıza ve davetimize katılarak sofralarımızı onurlandıran AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez ilçe Başkanı Ekrem Olğaç’a ve teşkilat üyelerine teşekkür ediyoruz.

İnşallah bu sokak iftarını önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz ve geleneksel bir hale taşıyacağız. Önümüzdeki yıllarda da sağlık, huzur ve barış içinde bu sofralarda buluşmayı ümit ediyoruz.” ifadelerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceml 5 yıl önce

Yemeğin görüntüsünü silmeniz son derece düşünceli bir hareket. Yediği-.ıçtığını açın fakirin gözüne sokuşturanlar ibret almalı