Bu haber kez okundu.

Bakan Yardımcılarından Osman Ören‘e Taziye Ziyareti
banner229

24 ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in geçtiğimiz günlerde vefat eden Babası Hacı Cüneyt Ören için Ankara’da Bakan Yardımcıları taziye ziyaretlerinde bulundu.

Bayram tatilinden sonra Ankara’ya dönen 24 ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’e Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz Ankara’daki Ofisinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular.

Bakan Yardımcıları Aydın ve Boyraz “Önceki dönemler AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören’in vefat eden babası Hacı Cüneyt Ören için Milletvekilimize taziye ziyaretinde bulunduk. 

Merhuma Allah’tan rahmet, Ören ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.” İfadelerini kullandılar.

Osman Ören de  ziyaretlerinden dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’a teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.