Bu haber kez okundu.

Bahçelievler Mahalle Muhtar Adayı Nulifer Öztaş,Örnek Mahalle Yapacağız
banner229

Bahçelievler Mahalle Muhtarlığına aday olan Nulifer Öztaş, seçildiği takdirde Bahçelievler’in örnek mahalle olacağını söyledi.

Siirt’in Bahçelievler Mahalle Muhtar adayı Nulifer Öztaş, yıllardır oturduğu Bahçelievler’i adı gibi yeşil bir mahalleye dönüştüreceğini ifade etti.
Bahçelievler’in bir zamanlar bahçe ve yeşilliğiyle herkesin düşlediği bir mahalle olduğunu hatırlatan Nulifer Öztaş; “Bahçelievler, Siirt’in parmakla gösterilen mahallesi. Şimdilerde Siirt’in göbeğinde kalan bu güzel mahallemize yapmayı planladığım projelerle daha da güzelleştireceğime söz veriyorum. Çünkü Bahçelievler, Siirt’in kalbidir. Biz de Siirt’in kalbi olan güzel Bahçelievler’e hizmet vermeye kararlıyız. 

Mahalle sakinlerinden de destek bekliyorum. Yıllardır esnaflık yaptığım mahallemde şimdi de muhtarlık gibi önemli bir görevi üstlenerek, kalıcı hizmetlerde bulunmak istiyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.