Bu haber kez okundu.

Bağımsız Milletvekili Adayı Edip Eker'den Siirt Halkına Teşekkür
banner229

28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı olan Edip Eker, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaparak hemşehrilerine teşekkür etti.

Eker, “Benim Siirt sevdam, siyasal sonuçlara bağlı bir sevda değil; ömür boyu sönmeden var olacak bir tutkudur. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da şehrimiz için elimden geleni yapmaya durmaksızın devam edeceğim, ihtiyaç duyulan yatırımların takipçisi olacağım” Dedi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlere bağımsız olarak giren Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı Edip Eker, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı.

Siirtli vatandaşlara seslenen Eker,“Değerli Hemşehrilerim, Siirt Bağımsız Milletvekili adayı olarak yola hemşehrilerimizin kararı ve desteği üzerine çıktık. Bu şehrin bir evladı olarak şehrimize yaptıklarımızı ve milletvekili seçilmemiz durumunda yapacaklarımızı anlattık.

Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştık, hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ederek sorun ve beklentilerini dinledik. Yapılan seçim sonucunda hemşehrilerimizden teveccüh görmemize rağmen milletvekili seçilmemiz nasip olmadı. Benim Siirt sevdam, siyasal sonuçlara bağlı bir sevda değil; ömür boyu sönmeden var olacak bir tutkudur. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da şehrimiz için elimden geleni yapmaya durmaksızın devam edeceğim.

Seçimde bana destek veren, Siirtli hemşehrilerime en içten şükranlarımı sunuyorum. Dualarıyla bana destek olan büyüklerimize, gelecek ışığımız gençlerimize ve benimle birlikte gönüllü olarak çalışan arkadaşlarıma gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekili olarak seçilen arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve kutluyorum. Seçim sonuçlarının şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.