Bu haber kez okundu.

Aydınlar Caddesi Çukurlardan Geçilmiyor
banner229

İlimizin en işlek caddelerinden biri olan Aydınlar Caddesi çukurlardan geçilmiyor.

Aydınlar Caddesi mevcut yolun durumu mağduriyet yaratırken hem sürücüler hem de vatandaşlar hayatı felç ettiğini belirttikleri yol konusunda şikayetlerini bildirdi.

Yolun  yaz-kış aylarında yoğun olarak kullanıldığını belirten vatandaşlar, bu yol Tillo, Şirvan ve Pervari ilçelerimize ve diğer yerleşim yerlerine gitmek için kestirme bir yol olduğunu belirterek yolun geçtiğimiz aylarda yapılmasına rağmen çukurlardan geçilmediğini belirttiler.

Aydınlar Caddesi sakinleri dolguların daha ilk yağmurda bozulduğunu belirterek, "Kış aylarında çektiğimiz sıkıntı canımıza tak etti. Yola dökülen dolgu yağmurlu havalarda anında tekrar sökülüyor. Otomobil sürücüleri olarak çukurlardan bıktık.

Yağışlı havalarda aracınızla, birden karşınıza çıkan devasa çukurlardan zarar görmesin diye adeta cambazlık yapmak zorundasınız. Aydınlar Caddesi güzergahını kullanan araç sürücüleri, abartılı bir şekilde bozuk, çukurlu yollar yüzünden araçlarını sık sık tamire götürdüklerini söyledi.

Hem sürücüler hem vatandaşlar, yetkililere seslenerek, aylardır bozuk olan mevcut yolun onarım çalışması yapılmasının, mağduriyetin giderilmesinin ve yolların Siirt’e yakışır hale getirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yetkin gözcü 4 yıl önce

Daha yeni yapilmisti bunu teslim alan yapan namus....lu dur seref ....li dur yetkililer görsün

Misafir Avatar
hasan basri 4 yıl önce @Yetkin gözcü

olmamış

Beğenmedim! (0)