Bu haber kez okundu.

AVRUPA'DAN GETİRDİKLERİ FİDANLARI SİİRT'TE DİKTİLER
banner229
"Sonsuza Dek Avrupa " projesi kapsamında Siirt'e 6 ülkeden gelen konuklar, beraberinde getirdikleri fidanları Gökçebağ Beldesi'nde dikti.
Avrupa Birliğince desteklenen Portekiz merkezli proje kapsamında Portekiz, İtalya , İspanya, Polonya, İngiltere ve Finlandiya'dan Siirt'e gelen konuklar, ülkelerinden getirdikleri çeşitli fidanları merkeze bağlı Gökçebağ Beldesi'nde dikti.
Proje sorumlusu Mesut Palan, yaptığı açıklamada, proje kapsamında 6 ülkeden 9 kişinin kente gelerek burada çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Daha önce Gökçebağ İlkokulu öğrencilerinin proje kapsamında İtalya'ya gittiğini ifade eden Palan, şunları kaydetti: "Orada öğrencilerimizle beraber İtalya'nın eğitim sistemini incelemenin yanında Floransa ve Pisa gibi şehirleri de gezme fırsatı elde etmiştik. Şimdi de ilimize gelen konuklarımız, ülkemizin eğitim sistemini tanımanın yanında burada çeşitli etkinliklerde bulunacak. Bu etkinliklerden biri olan fidan dikme çalışmasıyla ilimize gelen konuklarımız, beraberlerinde getirdikleri fidanları burada dikerek güzel bir hatıra bıraktı." Palan, konukların ilin tarihi ve kültürel yerlerini de ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMesut PalanAvrupa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.